BtB Services

Det er ganske enkelt min DNA at prioritere investors interesser før andre hensyn.
Jeg er igennem årene kommet vidt omkring i manegen og har analyseret og arbejdet indgående med nærmest alle emner, der kan tænkes at understøtte investors investeringsbeslutning og proces. 
Som finansielt konsulenthus tilbyder jeg ydelser inden for de områder, hvor jeg har opbygget størst ekspertise og kompetencer.
Det omfatter bl.a. porteføljekonstruktion- og optimering, analyse og sparring om investeringsprodukter, herunder pensionsprodukter, investeringsforeninger, ETF’ere og mere komplekse investeringsstrukturer i forskellige aktivklasser m.fl. 
Monitorering, analyser og løbende opfølgning på mange af produktudbydernes strategier eller vurdering og evaluering af udbyderne selv er også eksempler på services jeg udfører.
Relevant lovgivning, regulering og skat er andre områder jeg bistår med.
Jeg har holdt et utal af foredrag og præsentationer, og som en skarp kommunikator og formidler af ofte tungt og komplekst fagligt stof, er uddannelse og undervisning også områder jeg på konsulentbasis yder. ​​​​​​​
Ønsker du at høre mere, så kontakt mig gerne for en uforpligtende dialog. 
Jeg kan kontaktes på:

nhm@nikolajholdtmikkelsen.dk
tlf. +45 3177 6000

It's never too late... 

Billederne herunder er fra TV2News, hvor jeg talrige gange har optrådt og bidraget med ekspertviden om pensionsafkast, investeringsomkostninger m.m. og fra et arrangement hos PricewaterhouseCoopers, hvor jeg var inviteret til at deltage i paneldebatten om skattevilkår for danske investorer.
Back to Top