BtB Services

Det er ganske enkelt min DNA at prioritere investors interesser før andre hensyn.
Jeg er igennem årene kommet vidt omkring i manegen og har analyseret og arbejdet indgående med nærmest alle emner, der kan tænkes at understøtte investors investeringsbeslutning og proces. 
Derfor tilbyder jeg på ad-hoc basis services inden for relevante faglige områder.
Det omfatter bl.a. porteføljekonstruktion- og optimering, analyse og sparring om investeringsprodukter, herunder pensionsprodukter, investeringsforeninger, ETF’ere og mere komplekse investeringsstrukturer i forskellige aktivklasser m.fl. 
Monitorering, analyser og løbende opfølgning på produktudbydernes strategier eller vurdering og evaluering af udbyderne selv er også eksempler på services jeg udfører.
Jeg har holdt et utal af foredrag og præsentationer, og som en skarp kommunikator og formidler af ofte tungt og komplekst fagligt stof, er uddannelse og undervisning også områder jeg på konsulentbasis yder. 
Benchmarking af pensionsprodukter i den danske pensionssektor
Blandt mine institutionelle ydelser er en omfattende rapport om udviklingen i pensionsselskabernes markedsrenteprodukter. Rapporten er markedsstandarden for konkurrent-sammenligning på afkast, risiko, aktivallokeringer, omkostninger, afkastforventninger m.m. og indeholder stort set al tilgængelig og relevant information om pensionsprodukterne på det danske marked.​​​​​​​

Ønsker du at høre mere, så kontakt mig gerne for en uforpligtende dialog. Jeg kan kontaktes på:

nhm@nikolajholdtmikkelsen.dk
tlf. +45 3177 6000

Billederne herunder er fra TV2News, hvor jeg talrige gange har optrådt og bidraget med ekspertviden om pensionsafkast, investeringsomkostninger m.m. og fra et arrangement hos PricewaterhouseCoopers, hvor jeg var inviteret til at deltage i paneldebatten om skattevilkår for danske investorer.
Back to Top