Slip din opsparing fri

Du har flere muligheder for at investere efter Nikolaj Holdt Mikkelsens investeringsfilosofi.
Hammers Fonde
Hammers Fonde er det naturlige valg for investorer, der ikke længere vil acceptere bankernes egne økonomiske interesser sker på deres bekostning. 
Det er efterhånden tydeligt for mange, at investeringsprodukter med sløje præstationer og høje omkostninger, udelukkende sælges til dem fordi det er i bankernes interesser. 
Stadig flere tager konsekvensen og søger nye græsgange. For dem er Hammers Fonde det naturlige valg fordi fondene er fri af interessekonflikter og skaber fundamentet for bedre investeringsløsninger til kunderne.
Hammers Fonde består af to investeringsfonde, den ene med en konservativ risikoprofil, mens den anden er mere aggressiv. Dermed kan fordelingen tilpasses den enkelte investors risikotolerance.
Nøgleordene er den rette investeringsfordeling, minimering af omkostninger og brugen af kvalitetsprodukter fra globale investeringshuse. Fondene styres aktivt, rebalanceres løbende og er nøje sammensat.
Hammers Fonde handles på Fundmarket.dk. Det er Danmarks billigste investeringsplatform og giver danskerne mulighed for at investere i nogle af landets bedste og billigste investeringsfonde. 
Læs mere om Hammers Fonde på www.hammersfonde.dk eller gå direkte til Fundmarket.dk.​​​​​​​
Wealth Invest AKL Afkast+
Afkast+ er en dansk børsnoteret investeringsfond med en investeringsstrategi, der bygger på Nobelprisvindende teori. Du kan forvente et højt afkast, lave omkostninger samt en ansvarlig strategi med fokus på bæredygtige investeringer.
Afkast+ er det naturlige alternativ for pris- og kvalitetsbevidste investorer, der ønsker en fair formuepleje af sin opsparing.
Du kan forvente højere afkast end det globale aktiemarked, men en risiko på niveau med aktiemarkedet. Det kan lade sig gøre fordi med Afkast+ får du en portefølje bestående af 100% globale aktier, og derudover får du obligationer med høj kvalitet på 200-300% af porteføljen.
Obligationer giver et forventet renteafkast og/eller en forsikring mod aktiefald, idet de typisk klarer sig godt, når aktierne har det skidt. Derved kan det samlede langsigtede afkast forbedres.
I Afkast+ er alle overflødige omkostninger fjernet og det betyder højere afkast til dig. Afkast+ er markant billigere end tilsvarende investeringsprodukter på det danske marked. Det betyder, at en større del af afkastet går til dig og de øvrige investorer i Afkast+.Afkast+ kan købes gennem de fleste netbanker (søg på ISIN: DK0061067220 eller ticker WEKAFKI), herunder NordnetDanske Bank og Saxobank.
Du får et setup i en velkendt juridisk struktur med anerkendte samarbejdspartnere og under tilsyn af Finanstilsynet.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til Hammers Fonde eller Wealth Invest Afkast+.
Ønsker du investeringsrådgivning- og formueplanlægning, kan du læse mere om det på dette link.
Back to Top