Om Nikolaj Holdt Mikkelsen

Nikolaj Holdt Mikkelsen, CFA, CIPM, tilbyder investeringsrådgivning- og formueplanlægning til velhavende kunder. De er formuende privatpersoner, erhvervsdrivende fonde og selskaber, der alle foretrækker en troværdig samarbejdspartner, som udelukkende arbejder for deres bedste interesser.
Derudover tilbyder jeg services til primært aktører i den finansielle sektor.
Jeg har mere end 24 års erfaring fra den finansielle sektor og er både CFA og CIPM Charterholder, og mest kendt er jeg givetvis fra min tid som chefanalytiker i Morningstar. 
Som en af landets førende eksperter i investeringsforeninger og pensionsprodukter satte jeg i mere end 11 år investorernes interesser øverst på dagsordenen. Af de få herhjemme skabte jeg en hidtil uset transparens og indsigt i kvaliteten af de mange investeringsprodukter, som primært banker og pensionsselskaber sælger til deres kunder. 
I mine år hos Morningstar tegnede jeg virksomheden udadtil i det danske marked overfor medier, interesseorganisationer, myndigheder, samarbejdspartnere m.fl. og var garant for altid skarpe og veldokumenterede holdninger.

Jeg modtager ofte invitationer til stille op til foredrag og præsentationer om relevante emner og resultater fra egne analyser. 
Som følge af min ekspertviden, upartiske tilgang og ildhu for investorernes bedste interesser er jeg flittigt citeret og benyttet af medierne. 
I en kort periode fra august 2018 til januar 2019 var jeg medstifter, investeringsdirektør og bestyrelsesformand i Dannebrog Invest, men har valgt at fortsætte aktiviteterne i eget regi.
Privat er jeg gift med Katja, har drengene Lukas og Filip, og vi bor til daglig i Charlottenlund. Når jeg ikke arbejder eller slapper af med familie og venner, er jeg ofte set med fart i benene i de københavnske gader eller i Dyrehaven.

Læs mit fulde CV på 
Du kan kontakte mig på:

nhm@nikolajholdtmikkelsen.dk
tlf. +45 3177 6000

It's never too late... 

Billederne herunder er fra et InvesteringDanmark (tidl. IFB) årsmøde, hvor jeg holdt indlæg om ratings og omkostninger i danske investeringsforeninger. 
Derudover hænger jeg med nød og næppe på hjul af to hurtige boyz fra NBRO (tak for pace Thomas og Jacob) til Spartas årlige Cityløb - det år en usædvanlig kold maj aften hvor temperatuen viste sølle 6 grader.
Back to Top