Investeringsfonde Uden Interessekonflikter

Med Hammers Fonde kan du investere efter Nikolaj Holdt Mikkelsens investeringsfilosofi. 
Hammers Fonde er det naturlige alternativ for investorer, der ikke længere vil acceptere bankernes egne økonomiske interesser sker på deres bekostning. Det er blevet tydeligt for mange, at investeringsprodukter med sløje præstationer og høje omkostninger, udelukkende sælges til dem fordi det er i bankernes interesser. 
Stadig flere tager konsekvensen og søger nye græsgange. For dem er Hammers Fonde det oplagte alternativ fordi fondene er fri af interessekonflikter og skaber fundamentet for bedre investeringsløsninger til kunderne.
Hammers Fonde består af to investeringsfonde, den ene med en konservativ risikoprofil, mens den anden er mere aggressiv. Dermed kan fordelingen mellem de to tilpasses den enkelte investors risikotolerance.
Nøgleordene er den rette investeringsfordeling, minimering af omkostninger og brugen af kvalitetsprodukter fra globale investeringshuse. 
Fondene styres aktivt, rebalanceres løbende og er nøje sammensat.
Hammers Fonde handles på Fundmarket.dk. Det er Danmarks billigste investeringsplatform og skabt med det formål at give danske investorer mulighed for at investere i nogle af landets bedste og billigste investeringsfonde. 
Læs mere om Hammers Fonde på www.hammersfonde.dk eller gå direkte til Fundmarket.dk.

Back to Top